Tietosuoja

Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee:
Rekisteröityä Sport-Trade Finland asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.
Antaa suostumuksensa, että Sport-Trade Finland rekisteröi henkilötiedot (nimi, osoite, puhelin, sähköposti) asiakasrekisteriinsä.

Yksityisyys ja tietosuoja
Asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta eteenpäin. 
Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

Sport-Trade Finland ei pyydä eikä tallenna kuluttajasta:
pankkiyhteystietoja
luottokorttitietoja

Rekisterinpitäjä
Sport-Trade Finland 
(Bodycraft Nordic Oy y-tunnus: 2383966-9)
Sopenkorvenkatu 9
15800 Lahti
REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ
Toivo Ruotsi
sähköposti toivo.ruotsi@bodycraft.fi

Rekisterin nimi
Sport-Trade Finland verkkokaupan asiakasrekisteri.

Rekisterin pitämisen peruste
Sport-Trade Finland asiakkaaksi rekisteröityminen ja muu verkkokaupan käyttö.

Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisterin käyttötarkoitus on Sport-Trade Finland asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Sport-Trade Finland omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta kuitenkaan henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin sisältämät tiedot
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

    * Henkilön etu- ja sukunimi
    * Sähköpostiosoite
    * Postiosoite
    * Puhelinnumero
    * Tiedot käsitellyistä tilauksista
    * Tilin luontipäivämäärä

Yritysasiakkailta lisäksi

    * Yrityksen / yhteisön nimi
    * Y-tunnus / Rekisterinumero

Tietojen luovutus
Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. 

Rekisterin suojaus
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Sport-Trade Finland sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Sport-Trade Finland salasanasuojatulla palvelimella, johon on oikeudet vain nimetyillä henkilöillä.

Käytämme verkkokaupassamme evästeitä (myös ns. Cookie). Eväste on pieni verkkokauppa-asioinnin yhteydessä internet-selaimeen (esimerkiksi Internet Explorer) tallennettava tekstitiedosto, joka mahdollistaa verkkokauppamme sivuilla vierailevien asiakkaiden (myös ns. kävijä) seurannan.

Evästeiden käyttö helpottaa yleisesti verkkokauppa-asioimista ja esimerkiksi asiakkaidemme kirjautumista sisään verkkokauppaan. Tämän lisäksi evästeiden käyttö mahdollistaa myös erilaisen yhdistelmätiedon laatimisen verkkokauppamme asiakkaista.

Evästeiden avulla kerättävä tieto on anonyymiä, mutta tietoa on mahdollista liittää käyttäjältä saatuihin henkilötietoihin ja käyttää kohdennetun mainonnan tuottamiseen (myös ns. Retargeting). Retargeting tarkoittaa, että saatat nähdä äskettäin verkkokaupassamme katselemiasi tuotteita tai niihin liittyviä muita tuotteita mainoksissa myös muilla verkkosivustoilla.

Evästeiden käyttö on turvallista ja ne eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Evästeiden käytön voi niin halutessa kytkeä pois internet-selaimen asetuksista, mutta evästeiden poiskytkeminen saattaa kuitenkin vaikuttaa verkkokauppapalveluiden asianmukaiseen toimintaan. Suosittelemme aina evästeiden käyttöä Sport-Trade -verkkokaupassa parhaan verkkokauppaelämyksen vuoksi.